– En ny Mr. Grey bølge har ramt danskerne, med de populære produkter, Fifty Shades of Grey vibrator og sexlegetøj

Her ca. en måned efter filmen ramte Danmark har Mr. Grey, Miss Steele og de berømte produkter
Fifty Shades of Grey vibrator og sexlegetøj, aldrig været mere hot. Samtidig føler mange kvinder sig bedre tilpas med deres sex-fantasier.
Filmen bag en af de mest omtalte bøger gennem længere tid, Fifty Shades of Grey,
ramte den 12. februar 2015 de danske biografer landet over, og endnu engang lægger Mr. Grey det danske publikum ned (80 % kvinder).

Hvem er de?

Denne gang på det store lærred i form af Jamie Dornan som den dominante Christian, Mr. Grey og Dakota Johnson som den uskyldige Anastasia.
Anmeldelserne af såvel film som skuespillere er meget spredte, men vi kan ikke argumentere mod effekten.
Bøgerne og nu filmen Fifty Shades of Grey, handler om det skæbnesvangre møde mellem den unge uskyldige Anastasia og den noget ældre karismatiske og djævelsk flotte Christian Grey. Bøgerne er solgt i mange millioner eksemplarer verden over og udkommet på 52 sprog.

Fascinationen

Men hvad er det, der fascinerer og tryllebinder især kvinder ved denne dominans, underkastelse og blide bondage? Svarene er nok lige så mange og forskellige som der er fans, et er dog sikkert, Christian og Anastasia er kommet for at blive, heldigvis  😮
Dominans, underkastelse og den blide bondage er i den grad rykket ind i danskernes soveværelse. Følelsen og det pirrende ved at være bundet, og være fuldstændig i partnerens magt, er det der tænder mange kvinder.
Det uvisse om hvad der kommer til at ske, uden man kan gøre noget eller stritte imod, er et enormt frækt spændings moment og man kan ikke gøre meget andet end at følge med, og nyde.
En klassiker er at være bundet til sengen, samtidig med at partneren masserer, nusser og pirrer med en Fifty Shades of Grey vibrator.

fifty shades legetøj senge bindesæt
Senge bindesættet her er fra Fifty Shades Officiel Collection. Det kan med fordel bruges når der skal eksperimenteres lidt med bondage leg.
Sættet består af 4 bløde manchetter med velcro, der ikke laver mærker ved brug.
De hægtes på nylon stropperne, der kan justeres individuelt.

Fascinationen af dominans, og interessen heraf, er blevet mere legitimt efter Fifty Shades of Grey bølgen har ramt os, og intrigerne og det gnistrende forhold mellem Christian og Anastasia er blevet hvermandseje.
Det er nu blevet helt ok at snakke om, det lille klap bagi og bondage er næsten et must.
Dominans, spænding og hjælpeløshed kan, hvis man stoler 100 % på sin partner, bidrage med noget helt særligt i parforholdet.
Rigtig mange mennesker, især kvinder, lader sig inspirerer af erotiske fortællinger, gerne med lidt dominans indover, til at købe det eftertragtede Fifty Shades of Grey legetøj, og især en Fifty Shades of Grey vibrator

Fifty Shades of Grey legetøj

Men det er ikke kun bøgerne, der er sælger. Fifty Shades of Grey legetøj og accessories er blevet et hit.
En af de mest populære ting, er blevet den frække Fifty Shades of Grey vibrator, men også flere andre produkter er enormt populære. Fx er der en scene i filmen hvor Anastasia prøver et par elskovskugler, disse kugler er blevet lidt at et tilløbsstykke efter der kom Fifty Shades of Grey legetøj på markedet.
Fifty shades legetøj elskovskugler

Kuglerne henvender sig både til nydelse og træning.
Elskovskuglerne er især velegnet til bækkenbudstræning, og i øvrigt også anbefalet af mange læger, sexologer og jordmødre verden over til dette formål.
Til nydelse bruges de også tit, da mange synes det giver en skøn fornemmelse, at mærke to silicone overtrukne kugler inde i sig, som der bliver knebet om.
Et tip er at bruge en Fifty Shades of Grey vibrator udenpå samtidig.

En ekstra sidegevinst er, at følelsen i skeden bliver større, og nogen oplever en generel større lyst til sex.
Så win win, større lyst, og dejlig træning.

Der findes Fifty Shades of Grey legetøj til en hver smag, så alle der har mod på det, kan prøve kræfter med  Mr. Greys officielle collection, eller endda The Red room collection, som er den samme slags udstyr, men udført i lækre materialer, men måske mest henvender sig til de erfarene, eller lettere øvede.
Fifty shades legetøj ankel manchetterFifty Shades of Grey legetøj er blevet en meget populær gæst i soveværelset hos både enlige og par.
Sexlegetøj har altid været spændende, og i de senere år er det næsten blevet helt tjekket at snakke om, og bruge.
Og med Fifty Shades feberen, er der mange som måske synes sexlegetøj er spændende, der pludselig har en undskyldning for at komme i gang med at bruge det sammen med sin partner.

Herunder er vist en fjer, øjenmaske og flogger fra collectionen med Fifty Shades of Grey legetøj

Fifty shades of grey legetøj fjer
Fifty shades of grey legetøj øjenmaske
Fifty shades of grey legetøj flogger

Klik på billederne for mere info

Fifty Shades of Grey vibrator

En meget populær ting, blev hurtigt en Fifty Shades of Grey vibrator. De findes i mange afskygninger, men fælles for dem alle er, at de er lavet i god kvalitet og der er stil over dem. Det er ikke en billig plastic vibrator, men derimod et veldesignet stuerent stykke sexlegetøj.
Man kan få en Fifty Shades of Grey vibrator til ethvert formål.

♥ Almindelig glat
♥ Klitoris
♥ Luksus
♥ Bunny
♥ Lille
♥ Butt plug
♥ Remote æg
♥ Magic Wand
Og flere andre…..
En meget fin kollektion med et bredt udvalg. Overfladerne er lavet i ABS plast eller lækkert blødt silicone.

Fifty shades legetøj luksus vibrator
Fifty shades legetøj g punkts dildo
Fifty Shades of Grey vibrator butt plug
Fifty Shades of Grey vibrator bunny

Udvalget er stort og flot, så hvis man har en lille hemmelig drøm om dominans og let form for bondage,
er der nu alle muligheder for at komme igang med at få det prøvet af.
Tag evt. din partner med i biffen og se filmen som opvarmining, eller inspiration, og find dernæst ud af hvad der kunne være spændende at lege med. Det kunne sagtens være noget til at binde hinanden med,
en ting til at pirre med, en fjer eller lille pisk og den uundværlige som vi ikke kommer uden om,
en Fifty Shades of Grey vibrator.

Vi finder den bedste pris til dig, på de fleste af produkterne i kollektionen.

Eller kig hos den danske officielle forhandler af Fifty Shades legetøj Sinful.dk der har fine beskrivelser af alle tingene, og videoer af flere af produkterne inden for Fifty Shades of Grey vibrator genren.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *