En fræk valentinsgave, er en ting der er dukket op i nyere tid. Men hvor gammel er Valentin egentlig?

Historien

For næsten to årtusinder siden viede Valentinus de første kristne romere, hvilket var forbudt dengang.
Den katolske kirke har gennem tiderne gjort meget ud af at fejre deres helgener, og op igennem middelalderen, og specielt romantismen, så man en opblomstring af det æstetisk erotiske, som har gjort Skt. Valentin til en helgen for kærlighed og romantik. Det er i denne periode, man begyndte at give gaver til ens Valentin, som et symbol på kærlighed.

I dag

Den moderne version af en fræk Valentinsgave har dog ændret sig lidt, men holder alligevel fast i det æstetisk erotiske. Derfor er det blevet moderne at købe en fræk Valentinsgave.

Her er et par eksempler. De kan bruges som inspiration, hvis man vil forkæle sin partner lidt, og eventuelt udforske det seksuelle i jeres forhold:

Fræk Valentinsgave til ham eller hende

Vibe Therapy Delight Vibrator er en perfekt fræk Valentinsgave til hende, til en billig pris. Vibratoren har en vibrerende klitorispirrer og er bygget til at følge kroppens former, samtidig med at den kan rotere. Vibratoren er samtidig let at betjene, og kan sagtens implementeres i parforholdet, som en del af forspillet. Sidst, men ikke mindst, kan vibratoren indstilles med 7 vibrationsprogrammer og 3 rotationshastigheder, så man kan tilpasse den til ens lyster eller ens partners lyster.

Vibe Therapy Delight Vibrator

Køb en fræk Valentinsgave til hende. Billigst hos:
Sexshop.dk til 480,00 kr

 

Søger man derimod en fræk Valentinsgave til ham, kan man overveje et Tenga Egg. Dette revolutionerende produkt bryder alle forud antagelser om sexlegetøj til mænd og bringer et sofistikeret produkt, som man sagtens kan tage med i soveværelset, hvor man kan skabe en unik oplevelse for sin partner eller for sig selv. Man kan købe ægget for omkring 50 kroner, og det kan anvendes flere gange, hvis man sørger for at rengøre den grundigt.Tenga egg

Køb en fræk Valentinsgave til ham. Billigst hos:
Sinful til 78,00 kr

 

We-Vibe 4 + parvibrator er en fræk Valentinsgave til par som man bør vælge, hvis man udelukkende vil have et produkt man skal kunne lave sammen. Vibratoren kan anvendes under sex, og giver ellers muligheden for partneren at styre oplevelsen, og dermed bringe jer tættere sammen i en fantastisk oplevelse. Det kan kræve lidt tid at vænne sig til at anvende produktet, men anmeldelserne har kaldt produktet for et af de bedste stykker sexlegetøj til par. Parvibratoren kan også benyttes med en app på ens smartphone, så man kan styre den langt væk fra, og dermed give mulighed for at anvende den under langdistanceforhold.

We-vibe 4 + silicone parvibratorKøb en fræk Valentinsgave til par. Billigst hos:
Sexshop.dk til 1.285,00 kr

 

Disse tre produkter er alle gode eksempler på en fræk Valentinsgave. Og hvad end det er til ham, hende eller begge, kan man helt sikkert finde en småerotisk gave. Hvis man vil holde sig til det mere sensuelle, kan man også investere i gaver som frækt undertøj, eller erotiske noveller. Det afhænger naturligvis meget af ens partner, og hvor åben man er i forholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *